ОДДЕЛ ЗА НЕВРОХИРУРГИЈА

ОДДЕЛ ЗА НЕВРОХИРУРГИЈА

Проф. Д-р Ахмет Чолак неврохирург

Тим на универзитетски професори со долгогодишно меѓународно искуство.

-Тумори на мозок
-Метастатски промени во мозок
-Тумори на рбетен столб
-Дискус хернија
-Анеуризми
-Артерио-венски малформации

Хируршки третмани спроведени со неуронавигационен систем, кој вклучува безбеден пристап при самата интервенција
Минимално инвазивни оперативни зафати од искусни неурохирурзи и радиохирурзи.

Обратете се и добијте второ бесплатно мислење на основ на вашите досегашни испитувања!