Естетска Хирургија

Санте Плус одделот за естетска хирургија во Истанбул нуди загарантирана приватност на пациентите, професионализам од доктори кои активно работат исклучиво на естетскиот дел ос пластичната хирургија повеќе од 18 години.

Во нашиот оддел можете да ги искористите сите можни услуги за подобрување на изгледот.

-Естетска корекција на нос

-Естетска корекција на уши

-Естетска корекција на гради

-Абдоменопластика

-Липосукција

Подигнување и потполнување на задник

-Класичен и ендоскопски лифтинг на лице

КОмплетна обработка на вишок на коша после екстремно слабеење

- Контурирање на на облините на вашето тело

Гинекомастија