Санте Плус Хоспитал 1

Tanıtım

Зошто САНТЕ ПЛУС? • Врвен тим на специјалисти Во Санте Плус работи реномиран тим од специјалисти, од кои универзитетски професори, признати во регионот. Долгогодишното искуство на нашиот тим е потврда за врвна здравствена услуга на пациентите и нивните семејства. Тие се подготвени да ги решат и најсложените медицински состојби. • Технологија од светски признаени производители Технолошките можности на нашата болница овозможуваат прецизна дијагноза и третман на сите заболувања. Нашата работа постојано е фокусирана кон имплементирање на последните достигнувања во медицината. • Болница без болка Интегрираната грижа од врвниот тим на специјалисти овозможува контрола на болката, за поголема удобност на пациентите во лекувањето без болка. • Комфор на највисоко ниво Болнички соби се специјално дизајнирани, што на пациентите им нудиме максимален комфор за време на нивното лекување. Во пријатна атмосфера за пациентите и нивните потреби 24/7 се грижи тим од искусни и соодветно обучени медицински сестри кои се фокусирани на индивидуална нега на секој пациент. • Хигиена според светски стандарди Специјален тим секојдневно врши мониторинг на хигиената во болницата, преку микробиолошки тестови. Контролата на инфекција овозможува безбедно лекување и максимална заштита од интрахоспитални инфекции. • Го зборуваме вашиот јазик Кога ви треба помош, треба да ве разберат. Со оглед на тоа дека Санте Плус има пациенти од целиот регион нашиот персонал зборува 4 јазици. • Активно учество во лекувањето Односот пациент лекар во Санте Плус е највисоко ниво. Тимот доктори е достапен да одговори на секое прашање на пациентите со цел да се одбере најдобриот третман.

Hastanede Bulunan Tıbbi Birimler

Центар за Асистирана Репродукција Doktorlarımız

Анестезиологија со реанимација Doktorlarımız

Перинатологија Doktorlarımız

Неонатологија Doktorlarımız

Биохемиска и микробиолошка лабораторија Doktorlarımız

Henüz bu birime eklenmiş bir doktor yok.

Uzmana Sor

Sorularınızı alanında uzman ekibimiz cevaplayacaktır.

Görüş Bildir.

Tüm görüşlerinizi buradan bizlere bildirebilirsiniz.