Sante Plus General Hospital Kosovo

Prishtine Kosovo

Tanıtım

Spitalet Santé PLUS GROUP janë të vendosura në Stamboll , Zyrat e Përfaqësise kanë klinikat në Shkup , Podgoricë, Sarajevë , Prishtinë, Tiranë, në Tripoli , Bagdad , Vjenë ... Sante Plus operon me një grup mjekësor i cili vepron në 15 degë mjekësore, një prej te cileve gjithashtu kryen nderhyrje kozmetike dhe operacione plastike ,si dhe të gjitha ndërhyrjet e tjera .
Randevu Al Anlaşmalı Kurumlar


İletişim Bilgileri

Adres:

Magjistralja Prishtinë-Gjilan ,Graçanicë (43.78 mi) Kosovo

Telefon:

+383 38 400 800

Harita:

Hastanede Bulunan Tıbbi Birimler

Uzmana Sor

Sorularınızı alanında uzman ekibimiz cevaplayacaktır.

Görüş Bildir.

Tüm görüşlerinizi buradan bizlere bildirebilirsiniz.