Прим. д-р Бранко Поповски

Прим. д-р Бранко Поповски

Hastane

Санте Плус Хоспитал 1

Tıbbi Birim

Гинекологија и АКУШЕРСТВО

Eğitim Bilgileri

Lisans Eğitimi: Uzmanlık Eğitimi:
Tıbbi İlgi Alanları
▶️Следење на бременост ▶️Терминирање на бременоста по природен пат или оперативо - и сите пропратни интервенции поврзани со породувањето. ▶️Рана дијагноза на малигни и пред малигни лезии на гениталлен систем и во најголем процент нивно третирање конзервативно или оперативно. ▶️Брзо препознавање и третман на ургентни состојба во акушерството и гинекологијата. ▶️Оперативни интервенции Абдоминални оперативни интервеции во гинекологијата отворена хирургија ▶️Оперативни интервенции по вагинален пристап –Третман на Генитални спадови од налјесен до најтешки форми со корекција на карличното дно ▶️Вагинална хистеректомија со корекција на карлично дно ▶️Вагинални пластики со или без колпосуспензии ▶️ Конизации и ампутации на цервикс, ▶️Операции на аднекси со или без хистеректомија ▶️ Сите мали дијагностички гинеколошки и акушерски интервенции
Deneyim Bilgileri
Seminer Bilgileri

Uzmana Sor

Sorularınızı alanında uzman ekibimiz cevaplayacaktır.

Görüş Bildir.

Tüm görüşlerinizi buradan bizlere bildirebilirsiniz.