O nama
ZAŠTO SANTE PLUS HOSPITAL GROUP?
Santeplus Hastanesi
Kurumsal

Sante Plus Hospital Group lociran je u Turskoj i u još 10 zemalja širom svijeta. Uspostavljena i dobro organizovana grupa medicinskih servisa u 14 medicinskih branši sa doktorima sa internacionalnim iskustvom, visokokvalifikovnim medicinskim osobljem, radi kao tim i podržano je sa naprednom tehnologijom. Savršenstvo u medicinskim uslugama, posvećenost pacijentima i posjetiteljima, moderna infrastruktura, vrhunska tehnologija i najnovije procedure postale su model za Tursku i svijet, kao i za cijeli region.     

                                           
Internacionalne usluge su podržane od strane lokalnih doktora u Sante Plus kancelarijama  koje se nalaze u zemljama odakle pacijenti dolaze kako bi preuzeli odgovornost za pacijenta prije i poslije tretmana u 12 ureda u 10 različitih zemalja sa 32 stalno zaposlene osobe izvan Turske, od čega 9 doktora samo za internacionalne pacijente.
Za svakog internacionalnog pacijenta koji putuje u Sante Plus u Tursku na tretman obezbjeđen je transport do aerodrome i sa aerodrome, 24/7 besplatan prevodilacc na 13 jezika: engleski, ruski, srpski, makedonski, albanski, bosanski, crnogorski, arapski, kirgistanski, kazahstanski, ukrajinski, azerbejdžanski, italijanski, farsi, kako bi pacijentu omogućili što komforniji boravak.


Naših 1.120 pacijenata  između 2011-2014 godine iz više od 15 različitih zemalja su dokaz za gostoljubivost i kvalitetan medicinski tretman. Kako se mreža Sante Plus Bolnica širi, nove bolnice su organizirane i novi medicinski timovi su obučeni na JCI standardima. Novi objekti i projekti koji su planirani podleći će akreditaciji ISO 9001, SHKS kao i naši dosadašnji objekti.