O nama
O nama
Santeplus Hastanesi
Kurumsal

Evropskim standardima sa tehnološke opreme u Turskoj i balkanskim zemljama , zdravstvenih usluga u upravljanju filozofiji Santa plus grupa je , na osnovu " svih zdravstvenih usluga , medicinskih etičkih principa , bez ugrožavanja prava pacijenata , poštujući napredne zdravstvene tehnologije , A 75 - krevet kapaciteta i objekata i u Istanbulu buiukcogunlugunu'a'grub u bolnici sa razumevanjem društva da donese " forme .

Misija i vizija skladu sa 70 kreveta pružaju savremene zdravstvene usluge u našoj bolnici u Antaliji tehničku opremu , a naš iskusni lekarsku pomoć i zdravstveno osoblje u prazničnom raspoloženju sa našim 5 zvezdica nudi udobnost povrati svoje zdravlje .

28 kreveta u Antaliji - Kemer u našoj bolnici je da pomogne u rešavanju zdravstvenih problema , bez ugrožavanja principa etičkih vrednosti i modernu razumevanje zdravstvenih usluga nastavlja da daje najviši nivo . Naša tehnička opremljenost bolnice , lekara i medicinskog osoblja sa stručnjacima iz oblasti će biti srećan da vam služe .MISIJA I VIZIJA


Da pruži bolje usluge za vas ; " Suficit vrednost u zdravlju " politika blisko prati nastajanju zdravstvenih tehnologija, prvenstveno radije u bolnicu .

Preventivne i kurativne zdravstvene usluge našim pacijentima ; bez ugrožavanja etičke vrednosti , društvo, informativne i u zajedničkoj strukturi da se obezbedi visok kvalitet i ekonomske uslove.POLITIKA KVALITETA

Pacijent Zadovoljstvo :

Obezbedi visok nivo zaštite zdravlja ljudi je naš prvi cilj .
U skladu sa ovim pristupom ; očekivanja i zadovoljstvo naših pacijenata čuvaju na najvišem nivou .

Prava pacijenata - Politika :

Prava pacijenata , sve vrste ličnih informacija sa najvišim bezbednosnim standardima zaštite sistema bi sehip .

Stalnom unapređenju :

Naš sistem kontinuirane revizije i unapređenja napora , dok je važno; To vidimo kao glavni izvor poboljšanja zaštite.

Zaposleni zadovoljstvo Timski rad :

Nema potrebe da se uzdignemo iznad individualnog napora timskog rada veruju . Zajedno slavimo uspeh institucije .

Tehnološke inovacije :

Svaki dan zna da inovacija trudna ; Naši nastavnici , naše projekcije se koriste da bude lider u zdravstvenim aplikacijama .

Transparent zdravstvenih usluga :

Naši pacijenti i naši zaposleni ; misli ili dele svoje stavove slobodno u svim oblastima možemo stvoriti oblasti .