O nama
Ljudski Resursi
Santeplus Hastanesi
İnsan Kaynakları

kliknite da se prijave za posao

 

Uvek najbolje za ljudsko zdravlje , najnovija ponuda " da se poboljša zdravlje i kvalitet života" filozofije , koji je jedan od najmodernijih zdravstvenih ustanova Istanbul, privatni Derman bolnica je počela sa radom u 2001 , kao što smo .

U maju 2008 je promenio ime u Deda Plus bolnicu imamo novo ime u zdravstvenom sektoru .
Plus bolnica u Santa, naš korporativni identitet , zdravstvo , tehnologija , do međunarodnim standardima je dizajniran i implementiran .

Zdravstveni stručnjaci Naše osoblje tim koji radi sa posvećenosti našim prijateljima u procesu ove promene , sve jedinice su doprineli poboljšanju naše usluge . Cilj nam je zaposlene Deda Plus bolnice, pacijenti zadovolji njihove zdravstvene potrebe i omogućiti im da vode zdrav život više. Ljudi da povrati svoje zdravlje , ili kako bi se obezbedilo da ostanete zdravi ; Sve naše usluge ljudima koji vrednost, cilj nam je da obezbedi toplo okruženje .

Za nas , " pacijentu " pristup prema našim pacijentima i njihovim porodicama počinje sa razumevanjem zahteve i zahteve . Mi kontinuirano praćenje aktuelnih dešavanja i njihovo naučno istraživanje , trudimo se da razmisle o medicinskim uslugama koje nudimo . Naš Total Kualiti Management u svim ISO standardima , je još jedan pokazatelj kvaliteta međunarodnog servisa . Za aktiviranje usluga koje pružamo u oblasti zdravstva , u cilju povećanja efikasnosti i kvaliteta su ponovo korisnici aktuelnim tehnološkim dostignućima. Naša organizacija i sebe kao zaposleni , identifikuju visoke i ambiciozni ciljevi su . Kontinuirano podizanje naša očekivanja , a mi nastojimo da se postigne savršenstvo . Institucija i kao pojedinci , trudimo poštovanje moralnih i etičkih vrednosti .

Santa Plus Bolničke usluge se stalno ažurira , tehnologija se razvija , zdravstvene zaštite industrije našem regionu je " prvi" , "One" tu funkciju , a "najbolji" metode lečenja slede jedan za drugim ... Naša ideali da idemo napred i uzbuđenje širom sveta da se dele sa ..